ХОЛОГРАМ

Сања Вуковиќ

(2010, 116 страни)цена: 150 денари
Ова се тивки дневници на копнежот и страста, но и на страдањето на поединецот, разочарувањето и среќата. Еден мал необичен свет на случки, свет кој зборува за обичните работи. Некои се опишани како експлицитни сцени од филм, а некои како неоткриен театар, кој сепак е виден.ИЛИ-ИЛИ © 2014 | Авторските права се задржани