КАТАЛИЗАТОР 33

Ирена Јорданова

(2010, 103 страни)цена: 200 денари
И повеќе немам тело, затоа ова е еликсирот на животот, фонтаната на младоста, затоа што не можам да умрам - никогаш!

И во вториот свој роман, Јорданова на моменти брилјира при доловувањето на недопирливото, недофатното, она што е околу нас, но често пати не можеме да го појмиме како што треба. Проверете зошто Катализатор 33 е најсимнуваниот и најчитаниот роман на Амазон од македонски автор.ИЛИ-ИЛИ © 2014 | Авторските права се задржани