Вергина

ВЕРГИНА

Јана Узунова


цена: 250 денари
Понекогаш замислувам дека ова е некој мал мексикански град, каде што луѓето се тепаат со тупаници за да предизвикаат дожд.
Одличен дебитантски роман на Јана Узунова. Провокативно!ИЛИ-ИЛИ © 2014 | Авторските права се задржани