Сите наши тела

ФИЛМСКИ КЛУБ

Дејвид Гилмор


цена: 299 денари
„Приказна за татко и син во 117 филмови. Прекрасен приказ како момчињата созреваат во мажи.“

Гардијан

„Ова е книга за филмовите и за тоа како тие можат да го обликуваат нашиот живот. Исто така, ова е книга за родителството и за тоа колку многу влијаеме врз животите на нашите деца.“

Буклист

„Доколку сакаш да созрееш, освен секојдневното животно искуство, сосема препушти ѝ се на Седмата уметност, таа може да те однесе на неверојатни места. Токму тоа и го прават двата главни лика во оваа прекрасна книга. Гледајте филмови, можеби ќе ви го сменат животот!“

Игор АнѓелковИЛИ-ИЛИ © 2014 | Авторските права се задржани