На враќање

НА ВРАЌАЊЕ

Фросина Пармаковска


цена: 350 денари
Пишувањето роман бара трпение и посветеност, а пишувањето добар роман бара и талент за привлечно и деликатно раскажување на приказната. Нема сомнение дека Фросина го има и едното и другото во овој нов, возбудлив спој на конкретното и универзалното, на судбинското и рационалното, на патувањето и враќањето во домот.

Елизабета БаковскаИЛИ-ИЛИ © 2014 | Авторските права се задржани