Се мислам да ставам крај

СЕ МИСЛАМ ДА СТАВАМ КРАЈ

Ијан Рид


цена: 350 денари
Брилијантна, одлично осмислена хичкоковска приказна со висок фактор на морничавост.

Хафингтон пост

Се мислам да ставам крај почнува со тоа како безимената нараторка и нејзиното момче тргаат на пат со цел да се сретнат со родителите на момчето на една изолирана фарма, за да се претвори во вознемирувачко преиспитување на идентитетот, каењето и копнежот. Страшно до уживање.

Д Глоуб и мејл

Ова е најхрабриот и најоригиналниот книжевен трилер во поново време.

Чикаго трибјун

Се мислам да ставам крај е ингениозно извитоперено кошмарно патешествие низ кревката психа на двајца млади љубовници. Мој тип забава!

Чарли Кауфман, режисер, сценарист и продуцент, автор на Да се биде Џон Малкович, Адаптација и Вечниот сјај на беспрекорниот умИЛИ-ИЛИ © 2014 | Авторските права се задржани