Драги читатели,

наведените изданија можете да ги купите во нашата и Ваша книжарница ИЛИ-ИЛИ, која се наоѓа близу до Домот на градежници, но и во останатите скопски книжарници, како и во Битола и во Охрид.

Доколку сакате да нарачате некој од насловите, сѐ што треба да направите е да ни пишете мејл, да ги наведете насловите на книгите кои сте ги одбрале, и да ја наведете Вашата домашна адреса. За неколку денови тие ќе стигнат до Вас, при што поштарината е на наш трошок доколку вредноста на книгите е над 1000 денари.Ве очекуваме на

Е-мејл: iliili@mail.com

Срдечен поздрав.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ИЛИ-ИЛИ © 2014 | Авторските права се задржани