Се мислам да ставам крај

245,00 ден350,00 ден

„Брилијантна, одлично осмислена хичкоковска приказна со висок фактор на морничавост“.

Хафингтон пост

Се мислам да ставам крај почнува со тоа како безимената нараторка и нејзиното момче тргаат на пат со цел да се сретнат со родителите на момчето на една изолирана фарма, за да се претвори во вознемирувачко преиспитување на идентитетот, каењето и копнежот. Страшно до уживање“.

Д Глоуб и мејл

„Ова е најхрабриот и најоригиналниот книжевен трилер во поново време“.

Чикаго трибјун

Се мислам да ставам крај е ингениозно извитоперено кошмарно патешествие низ кревката психа на двајца млади љубовници. Мој тип на забава!“

Чарли Кауфман, режисер, сценарист и продуцент, автор на „Да се биде Џон Малкович“, „Адаптација“ и „Вечниот сјај на беспрекорниот ум“.

Купи сега Прочитај повеќе