Недела на италијанска книжевност

Драги читатели,

По повод „XXIII недела на италијанскиот јазик во светот“, ве покануваме во Вашата омилена книжарница каде во текот на оваа седмица во фокус се преводите на нашите изданија од италијански јазик, кои ќе ви бидат достапни по намалени цени.

КОЛИБРИ, Сандро Веронези, превод од италијански Анастасија Ѓурчинова
https://iliili.com.mk/knigi/kolibri/

ТИВОК ХАОС, Сандро Веронези, превод од италијански Калина Јанева
https://iliili.com.mk/knigi/tivok-haos/

ТУПАНИЦИ, Пјетро Гроси, превод од италијански Катерина Сотирова
https://iliili.com.mk/knigi/tupanici/

ОТПОРОТ Е ЗАЛУДЕН, Валтер Сити, превод од италијански Калина Јанева
https://iliili.com.mk/knigi/otporot-e-zaluden/

БОЛКА ОД КАМЕН, Милена Агус, превод од италијански Катерина Сотирова
https://iliili.com.mk/knigi/bolka-od-kamen/

КАНАЛОТ МУСОЛИНИ, Антонио Пенаки, превод од италијански Ирина Талевска
https://iliili.com.mk/knigi/kanalot-musolini/

СВЕСТА НА ЅЕНО, Итало Звево, превод од италијански Катерина Миленова и Ирина Талевска
https://iliili.com.mk/knigi/svesta-na-dzeno/

ВИМБЛДОНСКИОТ СТАДИОН, Даниеле дел Џудиче, превод од италијански Калина Јанева
https://iliili.com.mk/knigi/vimbldonskiot-stadion/

Посетете не’ или нарачајте веднаш на посочените линкови.

ИЛИ-ИЛИ,

Ваше право на добра италијанска книга 😉

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна