Недела на италијанска книжевност

Драги читатели, По повод „XXIII недела на италијанскиот јазик во светот“, ве покануваме во Вашата омилена книжарница каде во текот на оваа седмица во фокус се преводите на нашите изданија од италијански јазик, кои ќе ви бидат достапни по намалени цени. КОЛИБРИ, Сандро Веронези, превод од италијански Анастасија Ѓурчинова https://iliili.com.mk/knigi/kolibri/ ТИВОК ХАОС, Сандро Веронези, превод […]