„Летен книжевен бран“ од 1 до 20 јули

Драги читатели,

веќе го живееме долгото и топло лето, како што гласеше насловот на популарната серија од 80-те години на ТВ Скопје.

Од 01 до 20 јули Ви нудиме супер летни попусти на сите наши изданија, кои ќе се движат од 20% до 70%. Ве каниме да наминете во дуќан и да ги изберете Вашите фаворити за ова лето, или, ако ве примрзи да се движите, да ги нарачате онлајн од нашава страница.

Ви посакуваме убави летни книжевни моменти 😉

ИЛИ-ИЛИ,
Ваше право на добра КНИГА

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна