Осврт кон романот „Колибри“ од Сандро Веронези

На порталот „Плусинфо“, Срѓан Ивановиќ пишува за романот „Колибри“ од италијанскиот писател Сандро Веронези, кој од крајот на минатата година можете да го читате и на македонски јазик, во превод на Анастасија Ѓурчинова. Неговите импресии за добитникот на престижната книжевна награда „Стрега“ можете да ги прочитате на следниот линк: НОВО РЕМЕК ДЕЛО НА САНДРО ВЕРОНЕЗИ […]