БИТЛСИ од Ларс Соби Кристенсен

…возбудлива приказна за растењето, преиспитувањето и созревањето во едно време кога многу работи изгледаа невино и наивно, но сепак, доволно предизвикувачки за да ги сменат настаните од корен…

ИЛИ-ИЛИ, Ваше право на добра КНИГА

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна