Интервју со Игор Анѓелков во „Слободен печат“

Во ценетиот магазин за култура „Културен печат“ број 145, излезен како додаток во дневниот весник „Слободен печат“ од 10-11 септември, новинарот Тони Димков го интервјуираше Игор Анѓелков по повод излегувањето на неговата нова книга, збирката раскази „Двојна експозиција“.

Во интервјуто Анѓелков зборува и за актуелниот јубилеј „20 години ИЛИ-ИЛИ“, а тука некаде се вртка и седмата уметност како тема.

Повелете линк кон интервјуто:

Интервју со Игор Анѓелков: Никогаш не сум сакал да пишувам за нешто што го немам почувствувано

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна