Јубилејна 100. книга и 12 години постоење

Драги читатели и пријатели,

во следниот период имаме убав повод за славје: издавањето на 100 наслов во едицијата „ПРОаЗА“ („Црвец“ од Џон Фаулс“) и 12 роденден, кој ќе го прославиме со многу нови книги и промоции.

Ве очекуваме 😉

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна