(Видео) Трилогија за непослушноста – Ивана Сајко

Едиција „Сцена“

превод од хрватски јазик: Владимир Јанковски

Книгата „Трилогија за непослушноста“ од Ивана Сајко ја сочинуваат три драми и еден краток драмски текст.

ИЛИ-ИЛИ, Ваше право на добра КНИГА

#CreativeEurope4Books

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна