„Телото во кое треба да се живее“ на Петар Андоновски е „Роман на годината“

Со задоволство Ве информираме дека краткиот роман „Телото во кое треба да се живее“ на Петар Андоновски е „Роман на годината“ на Утрински весник за 2016 година.

Ова е втор роман во издание на ИЛИ-ИЛИ кој ја добива оваа престижна награда.

Повеќе за книгата и авторот на следниот линк:

Телото во кое треба да се живее

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна