Промоција на романот „Идис“ од Робер Бадентер

Драги читатели, утревечер (четврток, 15 февруари) во 18 часот, во просторот на Францускиот институт во Скопје ќе се одржи промоцијата на неодамна објавениот роман „Идис“ од Робер Бадентер, во превод на Гзиме Старова. Настанот има уште една содржина. Имено, истата вечер ќе се промовира и графичкиот роман „Везење“ од Марџан Сатрапи“ во издание на колегите […]