Прв роман од Леруа на македонски јазик

Почитувани, со задоволство Ве информираме за објавувањето на новата книга. Денес од печат излезе романот „Црвените очи“ од Миријам Леруа, во превод од француски јазик на Светлана Јовановска. Во својот втор, роман Леруа ни пренесува дел од нејзиното искуство од разговорите на социјалните мрежи со човекот кој во книгата го носи името Денис. Таа одговара […]