Нов роман од Сашо Кокаланов!

Почитувани, по романите „Ние сме лудаци“ и „Ши“, кои поради својата луцидност и хумор во големи дози имаа(т) завидна читаност, ИЛИ-ИЛИ го објавува и новото прозно дело на Сашо Кокаланов насловено „Среќните луѓе не слават родендени“. Се работи за приказна за едно семејство, во која главните ликови ги толкуваат мајката, постариот и помалиот син. Краткиот […]