ИЛИ-ИЛИ во „90 минути“ на Телма

За новите изданија, промотивните активности, како и најавата за полнолетството следната година (ИЛИ-ИЛИ ќе полни 18 години постоење!), на гости кај секогаш драгите Цеце и Марко на Телма 😉