Македонска книжевна недела #3

Драги читатели,   во рамките на прославата на нашиот 20 роденден, и годинава (по трет пат) организираме настан во кој во фокус се книгите на новиот бран на македонски писатели, по кои станавме препознатливи.   Разгледајте го каталогот, изберете ги вашите книжевни фаворити и наминете по нив следната седмица во дуќан. Или, нарачајте од нашата […]