Нов роман од Фросина Пармаковска!

Почитувани читатели, со радост објавуваме дека утре од печат излегува новата книга од Фросина Пармаковска насловена „Се’ уште можам нешто да сторам“. Ова е нејзина петта прозна објава, а четврти роман во наше издание, по „Вишнова хроника“, „Одбројување“ и „На враќање“. Се надеваме дека ќе уживате и во новиот возбудлив ракопис на Пармаковска, која во […]