Попусти до Велигден!

Драги читатели, Ви благодариме на довербата, на саемот создадовме прекрасна синергија и добивме убави реакции од Вас за нашата работа. Впрочем, како и секогаш Но, секогаш постојат и оние кои од разно-разни оправдани причини не стигнаа да не’ посетат. Башка, и книжарницата минатата недела не работеше. Така што, лесно се наметна заклучокот дека попустите треба […]