Попусти до Велигден!

Драги читатели,

Ви благодариме на довербата, на саемот создадовме прекрасна синергија и добивме убави реакции од Вас за нашата работа. Впрочем, како и секогаш 🙂

Но, секогаш постојат и оние кои од разно-разни оправдани причини не стигнаа да не’ посетат. Башка, и книжарницата минатата недела не работеше. Така што, лесно се наметна заклучокот дека попустите треба да продолжат!

Ве покануваме да не’ посетите во работните денови се’ до втори мај (денес, петок, сабота, понеделник, вторник, четврток – 2 мај) и да си ги дозволите нашите изданија по супер цени.

ИЛИ, нарачајте од нашата страница, тука попустите ќе траат заклучно со последниот велигденски неработен ден, понеделник – 6 мај.

Ве очекуваме 😉

ИЛИ-ИЛИ
Ваше право на добра КНИГА
0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна