Нова книга: „Едно лето со Рембо“ од Тесон во едицијата „Виртус“

Драги читатели, со радост го најавуваме утрешното излегување од печат на уште една книга од прекрасниот серијал „Едно лето со…“, овој пат посветена на легендарниот француски поет Артур Рембо. Се работи за петтата книга во едицијата „Виртус“, со што ја продолжуваме тенденцијата барем еднаш годишно да ја израдуваме македонската читателска публика со дело од популарниот […]