Разговори со Хана Корнети за збирката раскази „Млечни заби“

Драги читатели, доколку сте се’ уште во Скопје, топла препорака да наминете вечерва во „Буква“, каде апсолвентките од Катедрата по општа и компаративна книжевност организираат средба и разговор со Хана Корнети за нејзиното книжевно деби – збирката раскази “Млечни заби.” Настанот, кој започнува во 20ч30м е од отворен карактер и сите кои сакаат да бидат […]