“Естом“, нов роман од Николина Андова-Шопова

Со задоволство Ве информираме дека деновиве од печат излезе вториот роман од Николина Андова-Шопова насловен „Естом“.

По соработката на популарната сликовница „Кртот Ѕвездан“, каде авторката напиша прекрасна поема наменета за најмладите, ова е нов ракопис кој ИЛИ-ИЛИ го издава од добитничката на „Роман на годината“ за „Некој бил тука“.

Повеќе за новата книга и авторката на следниот линк:

Естом

 

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна