Видео запис од промоцијата на “Еврејска работа“

Иако културната мапа на Скопје таа вечер изобилуваше со настани, гостувањето на полскиот писател Миколај Гринберг предизвика внимание, особено кај љубителите на квалитетната литература.

Во „Буква“ на 18 август се случи уште една прекрасна промоција на книга благодарение на одличните протагонисти: промоторката Лидија Димковска со луцидните прашања, преведувачката Лидија Танушевска и нејзиниот јазичен перфекционизам, и секако, отворениот Миколај Гринберг, кој ни раскажа безброј животни вистини.

Повелете видео запис од настанот.

#CreativeEurope4Books

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна