Видео запис од промоцијата на “Тупаници“

Вечерта на 27 август навистина беше прекрасна.

Во „Буква“ не’ посетија многу студенти од Катедрата за италијански јазик, а со свое присуство не’ почести и италијанскиот амбасадор Андреа Силвестри.

Пјетро Гроси беше во вистинска форма, „испровоциран“ од прашањата на одличните промоторки Ирина Талевска и Катерина Сотирова.

Погледнете како помина промоцијата на одличната книга „Тупаници“ 😉

#CreativeEurope4Books

 

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна