(Видео) Животот на Прача Рузвелт/Невиност – Деа Лоер

Едиција „Сцена“

превод од германски јазик: Ксенија Чочкова

Во оваа книга имате можност да се запознаете со драмското творештво на славната германска писателка Деа Лоер. Нејзините драми се преведени на повеќе од 30 јазици и се поставуваат насекаде низ светот.

ИЛИ-ИЛИ, Ваше право на добра КНИГА

#CreativeEurope4Books

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна