„Писмо за Глорија“, нов роман од Живко Грозданоски

Драги читатели,

со задоволство Ве информираме дека во петок од печат ќе излезе новиот роман на Живко Грозданоски насловен „Писмо за Глорија“.

По успешната прва соработка на „Куфер за тројца“, книга која беше финалист за „Роман на годината“, продолжуваме со поддршката и издавањето на новиот ракопис на еден од најталентираните автори на новата генерација македонски писатели.

Повеќе за книгата и за авторот на следниот линк:

Писмо за Глорија

 

 

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна