Промоција на „Филмски град“ од Игор Анѓелков

На 08 октомври во фоајето на киното „Фросина“ во МКЦ ќе се одржи промоцијата на втората есеистичка книга за седмата уметност од Игор Анѓелков, „Филмски град“.

Промотори се Стефан Сидовски и Оливера Ќорвезироска.

Почеток во 19.30.

Повелете 😉

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна