Хана Корнети објавува книга за деца!

Драги читатели, Хана Корнети дебитираше пред три години со збирката раскази „Млечни заби“, која помина одлично меѓу Вас, читателите. Утре го објавуваме нејзиниoт нов ракопис кој, интересно, е наменет за младата публика. Имено, „Илина и шумските тролови“ е возбудлива приказна за истоимената хероина, која влегува во свет за кој сме сигурни дека ќе им биде […]