Видео запис од гостувањето на Кристина Тот

Видео запис од гостувањето на Кристина Тот

Прекрасна промоција се случи на 17 јуни во „Буква“, кога ни гостуваше популарната унгарска писателка Кристина Тот. Промотори на нејзината книга за деца „Приказни од облаци“ беа Калина Малеска и Николина Андова-Шопова. Повелете видео запис од настанот. #CreativeEurope4Books

Нова интернет страница и онлајн продажба на книги

Нова интернет страница и онлајн продажба на книги

Драги читатели и пријатели, Во годината во која го славиме 20-годишното постоење, со задоволство Ви ја претставуваме нашата нова веб-страница, на која можете да нурнете во работата на ИЛИ-ИЛИ во изминатите две декади. Сакавме прегледен и практичен сајт, и благодарение на екипата на MSP, успеавме да добиеме страница на која ќе се информирате за сите […]

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна