Нова интернет страница и онлајн продажба на книги

Драги читатели и пријатели,

Во годината во која го славиме 20-годишното постоење, со задоволство Ви ја претставуваме нашата нова веб-страница, на која можете да нурнете во работата на ИЛИ-ИЛИ во изминатите две декади. Сакавме прегледен и практичен сајт, и благодарение на екипата на MSP, успеавме да добиеме страница на која ќе се информирате за сите наши активности, надополнети со можноста да ги нарачате нашите книги по најповолни цени. Со надеж дека ќе Ви се допадне, Ве покануваме да продолжите да ја следите нашата издавачка дејност, и понатаму уживајќи во читањето на нашите изданија.

ИЛИ-ИЛИ,

Ваше право на добра КНИГА

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна