Нова интернет страница и онлајн продажба на книги

Драги читатели и пријатели, Во годината во која го славиме 20-годишното постоење, со задоволство Ви ја претставуваме нашата нова веб-страница, на која можете да нурнете во работата на ИЛИ-ИЛИ во изминатите две декади. Сакавме прегледен и практичен сајт, и благодарение на екипата на MSP, успеавме да добиеме страница на која ќе се информирате за сите […]