Промоција на „Илина и шумските тролови“

Промоција на „Илина и шумските тролови“

„Не сакам, не сакам, не сакам во недела сабајле да ме влечкаат по гости. Недела сабајле е за цртани и корнфлекс. За будење пред мама и тато да станат и да ми се мешаат во живот. За јадење чоколадо од скришната фиока за која мислат дека не знам. За седење на праз-зеленото килимче од баба […]

Хана Корнети објавува книга за деца!

Хана Корнети објавува книга за деца!

Драги читатели, Хана Корнети дебитираше пред три години со збирката раскази „Млечни заби“, која помина одлично меѓу Вас, читателите. Утре го објавуваме нејзиниoт нов ракопис кој, интересно, е наменет за младата публика. Имено, „Илина и шумските тролови“ е возбудлива приказна за истоимената хероина, која влегува во свет за кој сме сигурни дека ќе им биде […]

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна