Лето со книгите на Господинов!

Лето со книгите на Господинов!

Драги читатели, Во овие пеколни летни горештини, се’ што ни преостанува е да создадеме пријатна сопствена оаза и да читаме! За искусување на тоа непроценливо задоволство, од 24 до 31 јули решивме во фокус да ги ставиме книгите од Георги Господинов по многу достапни цени. Ова е одлична можност за оние кои ги сакаат приказните […]

ИЛИ-ИЛИ на Плоштад Слобода

ИЛИ-ИЛИ на Плоштад Слобода

Почитувани читатели и пријатели, по културните центри „Точка“ и „Мала станица“, освојуваме нови простори! Вашите омилени книги ќе ги најдете во нашата книжарница која се наоѓа на Плоштад „Слобода“, до Домот на градежните работници во центарот на Скопје. Ве очекуваме 😉

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна