ИЛИ-ИЛИ на Плоштад Слобода

Почитувани читатели и пријатели, по културните центри „Точка“ и „Мала станица“, освојуваме нови простори! Вашите омилени книги ќе ги најдете во нашата книжарница која се наоѓа на Плоштад „Слобода“, до Домот на градежните работници во центарот на Скопје. Ве очекуваме 😉