(Видео) Нешто ќе се случи, ќе видиш – Христос Иконому

Едиција „ПРОаЗА“

превод од грчки јазик: Петар Андоновски

„Грчкиот Фокнер… една од најтрогателните хроники на економската криза што излезе од Грција“. La Repubblica

ИЛИ-ИЛИ, Ваше право на добра КНИГА

#CreativeEurope4Books

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна