Промоција на „ФОТО СИНТЕЗА“ од Игор Анѓелков

Почитувани,

на 06 април точно напладне, во просторот на нашата и Ваша книжарница „Или-Или“ ќе се одржи промоцијата на новиот роман „Фото синтеза“ од Игор Анѓелков.

Присуството е задолжително 🙂

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна