Промоција на „ФОТО СИНТЕЗА“ од Игор Анѓелков

Почитувани, на 06 април точно напладне, во просторот на нашата и Ваша книжарница „Или-Или“ ќе се одржи промоцијата на новиот роман „Фото синтеза“ од Игор Анѓелков. Присуството е задолжително 🙂