ИЛИ-ИЛИ на Саем на книга 2024

Драги читатели, Ве покануваме да го посетите нашиот штанд на традиционалниот годишен „Саем на книга“ во Скопје, кој ќе се одржи од 18 до 24 април во СЦ „Борис Трајковски“. Се радуваме што повторно ќе се сретнеме со Вас, со надеж дека ќе ја задоволиме жедта за квалитетна литература, се разбира, по многу поволни цени. […]