Георги Господинов во Скопје!
Почитувани читатели,
по фантастичниот интернационален успех со романот „Засолниште во времето“, по многуте гостувања и промоции ширум Европа и светот, Георги Господинов, на радост на бројните читатели, доаѓа во Скопје!
Промоцијата ќе се одржи на 1 декември во кино Фросина (МКЦ) од 21 часот.
Модератор на разговорот ќе биде Дарин Ангеловски, а промоторки на книгата се Оливера Ќорвезироска и Калина Малеска.
Објавувањето на книгата, како и гостувањето на авторот, е кофинансирано од Програмата „Креативна Европа“ на ЕУ.

Засолниште во времето

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна