Гостување на Оршоја Карафиат во Скопје

Во рамките на програмата КРЕАТИВНА ЕВРОПА на ЕУ, во организација на издавачката куќа ИЛИ-ИЛИ, а по повод преводот на романот МАЛЕЧКАТА ЛИЛИ, од 22 до 24 септември 2015 во Скопје гостуваше унгарската писателка Оршоја Карафиат.

Се надеваме дека видеото ќе ви го доближи светогледот на оваа современа унгарска авторка, прилично популарна во нејзината земја.

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна