ИЛИ-ИЛИ на Саем на книга 2024

ИЛИ-ИЛИ на Саем на книга 2024

Драги читатели, Ве покануваме да го посетите нашиот штанд на традиционалниот годишен „Саем на книга“ во Скопје, кој ќе се одржи од 18 до 24 април во СЦ „Борис Трајковски“. Се радуваме што повторно ќе се сретнеме со Вас, со надеж дека ќе ја задоволиме жедта за квалитетна литература, се разбира, по многу поволни цени. […]

ИЛИ-ИЛИ на „Саем на книга“ 2023

ИЛИ-ИЛИ на „Саем на книга“ 2023

Традиционално, секоја пролет сме дел од скопскиот „Саем на книга“, кој веќе неколку години се одржува во спортската сала „Борис Трајковски“ во Карпош. Оваа година, од 04 до 10 мај, за читателите подготвивме неколку нови книги, но и реизаднија кои во меѓувреме беа исцрпени. Откако минатиот месец ја промовиравме во МКЦ, не стивнуваат одличните реакции […]

0
    0
    Кошничка
    Вашата кошничка е празна