Вергина

Од (автор)Јана Узунова

250,00 ден

„Понекогаш замислувам дека ова е некој мал мексикански град, каде што луѓето се тепаат со тупаници за да предизвикаат дожд“.

Одличен дебитантски роман на Јана Узунова.

Несекојдневно и провокативно!

ШИФРА: 169
Едиција:
Автор/ка

Година на издавање

2019

Број на страници

150

Јана Узунова е родена 1988 година во Скопје.

Дипломирала на филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во Скопје на катедрата по општа и компаративна книжевност.

„Вергина“ е нејзина прва книжевна објава.

Коментари на клиенти

Сè уште нема коментари.

Само најавените клиенти кои ја купиле оваа книга може да остават коментар.