Прикажана е една книга

 • Се мислам да ставам крај

  „Брилијантна, одлично осмислена хичкоковска приказна со висок фактор на морничавост“.

  Хафингтон пост

  Се мислам да ставам крај почнува со тоа како безимената нараторка и нејзиното момче тргаат на пат со цел да се сретнат со родителите на момчето на една изолирана фарма, за да се претвори во вознемирувачко преиспитување на идентитетот, каењето и копнежот. Страшно до уживање“.

  Д Глоуб и мејл

  „Ова е најхрабриот и најоригиналниот книжевен трилер во поново време“.

  Чикаго трибјун

  Се мислам да ставам крај е ингениозно извитоперено кошмарно патешествие низ кревката психа на двајца млади љубовници. Мој тип на забава!“

  Чарли Кауфман, режисер, сценарист и продуцент, автор на „Да се биде Џон Малкович“, „Адаптација“ и „Вечниот сјај на беспрекорниот ум“.

  350,00 ден