Холограм

Од (автор)Сања Вуковиќ

100,00 ден150,00 ден

Ова се тивки дневници на копнежот и страста, но и на страдањето на поединецот, разочарувањето и среќата. Еден мал необичен свет на случки, свет кој зборува за обичните работи. Некои се опишани како експлицитни сцени од филм, а некои како неоткриен театар, кој сепак е виден.

ШИФРА: 39
Едиција:
Автор/ка

Година на издавање

2010

Број на страници

116

Сања Вуковиќ е родена 1983 година во Скопје.

Дипломирала на Катедрата за германски јазик и книжевност при Филолошкиот факултет „Блаже Конески“.

Досега ја има објавено збирката песни „Кодирани стихови“ (Магор, 2006г.)

Коментари на клиенти

Сè уште нема коментари.

Само најавените клиенти кои ја купиле оваа книга може да остават коментар.